Online Wedden op Eredivisie 2013 bij ComeOn!

818teletekst0dds
LET OP! SPELEN BIJ COMEON IS NIET MEER TOEGESTAAN VOOR NL SPELERS.

Beste Voetbaljunkies, welkom in het jaar 2013, weer een jaar dat de Eredivisie van start gaat. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal last gehad van de ontwenningverschijnselen, maar dit is allemaal niet voor niets geweest! Ook teletekstpagina 818 staat weer klaar. Jullie verdienen allemaal stuk voor stuk een groot applaus, want jullie hebben jullie door de zomer heen geworsteld m et veel B-sporten zoals wilerennen, tennis en damesvoetbal.

Het echte werk is gisteren (vrijdag 02-08-2013) al losgebarsten. Dit is niet alleen voor jullie lekker, maar wij hebben er ook plezier aan, want de bal rolt weer op onze vaderlandse voetbalvelden. En u weet, waar de bal rolt, daar zijn de sportwedders weer van de partij. En zeker bij ComeOn! wordt het interessant! Want bij ComeOn! pak je nu de 400% stortingbonus! Voorbeeldje: Je stort nu €20 (bijvoorbeeld met iDeal of Creditcard) en ontvang €100 in je ComeOn! account om lekker te gaan wedden op de Eredivisie!

En je weet het zelf: Een poepsaaie voetbalwedstrijd wordt gelijk een stuk interessanter en spannender als je een paar euro inzet.

Denk jij, of weet je zeker wie er dit jaar met de titel vandoor gaat? Wint Ajax dit jaar voor de vierde keer op een rij? Of word het toch FC Groningen? Of misschien toch Feyenoord? En hoe pakken de nieuwe aankopen van PSV uit? Er zijn ook veel knettergekke bets te plaatsen voor wie zich echt keihard verveeld op de bank. U kunt namelijk ook wedden op corners, ruststanden, strafschoppen, gele en rode kaarten, blunders van scheidrechters en nog veel meer!

Comments are closed.