Roulette Strategie

De beste roulette Strategieën

Roulette kunt u spelen, en uw kans op winst verhogen door één van onze strategieën te gebruiken. Uiteraard kunnen wij hiermee niet garanderen dat u winst zult maken, maar de kans wordt wel degelijk verhoogt. Met onze strategieën kunt u dus uw kans op winst verhogen maar wij garanderen niet dat u hiermee winst zult maken.

Welke Roulette Strategieën zijn er?

Blackjack strategieHoe werkt het?
Kolommen strategieU zet iets één op de eerste kolom, het dubbele op de tweede en het viervoudige op het derde kolom.
Labouchere strategieVan een random getallenreeks die u op papier schrijft is de inzet de som van de twee buitenste getallen.
Red-bet strategieU verdubbelt steeds uw inzet op rood, en houdt één constante inzet op zwart.
Martingale systeemBij verlies verdubbelt u uw inzet, als u wint begint u weer bij het begin.
Reeks van FibonacciUw inzet is de som van de laatste 2 gevallen getallen.
Het one Hit WonderOp één nummer blijven spelen
Het GeheugenspelU zet in op alle getallen op de tafel, behalve de 3 laatste.
PivotU zet in op het eerste dubbele getal en houdt dezelfde inzet 36 rondes lang.

Kolommen strategie

kolommen-strategie


Per kolom zet u een bedrag in. Het bedrag van de eerste kolom bepaald het bedrag van de andere 2 kolommen. Het dubbele van het bedrag dat u inzet op de eerste kolom wordt het bedrag van de tweede, het viervoudige bedrag van de eerste kolom wordt het bedrag van de derde kolom. Hiernaast vindt u een afbeelding van de kolommen strategie en hoe het in zijn werk gaat, mocht de bovenstaande tekst niet duidelijk zijn voor u. Met de kolommen strategie verhoogt u uw kans op de winst als u deze strategie constant aanhoudt.

Labouchere strategie

De Labouchere strategie, ook wel Labouchere systeem genoemd kunt u niet alleen gebruiken bij Blackjack maar ook bij Roulette. Bij deze strategie schrijft u een willekeurig getallen reeks op en volgt u de volgende stappen:

  1. Schrijfeen willekeurige cijfers op voordat u begint met spelen, bijvoorbeeld 2,5,4,8,1.
  2. De eerste inzet wordt de som van de twee buitenste cijfers (2+1=3).
  3. Wanner u de eerste inzet verliest, dan voegt u het verloren getal aan de getallenreeks toe (2,5,4,8,1,4). De volgende inzet wordt weer de som van de buitenste getallen (2+4=6).
  4. Wanneer u uw tweede inzet wint dan streept u de buitenste cijfers weg (5,4,8,1). Uw volgende inzet wordt weer de som van de buitenste cijfers (5+1=6).

Martingale systeem

Wanneer u Roulette wilt spelen heeft u keuze uit veel verschillende strategieën, van al deze strategieën is waarschijnlijk Martingale systeem het populairst. Bij deze strategie verdubbeld u uw inzet wanneer u verliest, en wanneer u winst maakt begint u weer met uw startbedrag. In theorie kunt u bij deze strategie vrijwel niet verliezen. Uiteraard is, en blijft het gokken en kunt u de roulette tafel hier helaas niet mee manipuleren.

Red-bet Strategie

red-bet-strategie

Wanneer u op een roulette tafel gaat spelen zult u zien dat u ook op kleuren in kunt zetten. U heeft hier keuze uit rood of zwart. Deze strategie wordt red-bet genoemd omdat de meeste mensen op rood inzetten. Wat u bij deze strategie moet doen is uw inzet verdubbelen op rood, en op zwart constant dezelfde inzet aanhouden. Een voordeel van deze strategie is dat u uw winkansen constant houd en op een gelijk niveau verspreidt. Ook met deze strategie zal de winkans stijgen, maar wij garanderen niet dat u winst zult maken.

De reeks van Fibonacci

Bij deze strategie genaamd de reeks van Fibonacci, is een strategie dat toegepast kan worden op de roulette tafel. Bij deze strategie maak je een getallenreeks waarbij elk volgend getal de som moet zijn van de voorgaande twee getallen.

Bij deze strategie zet u eerst in op een ‘even’ nummer. Als u verliest, telt u de twee voorafgaande inzetten bij elkaar op en dat wordt uw nieuwe inzet. Via deze manier gaat u bij elk keer dat u verliest één stapje verder. Wanneer u een ronde wint, dan gaat u twee stappen terug. Stel u voor dat u in de vijfde ronde pas wint, dan zet u de volgende ronde maar één creditin. Bij verlies moet u een hoger inzetten, maar met winst mag u twee stappen terug, dat hoeft niet.

RondeInzetVerlies
110
21-1
32-2
43-4
55-7
68-12
713-20
821-33

Het One Hit Wonder

Bij deze strategie zegt de naam het al. De naam is gebaseerd op dat een getal ooit wel zou moeten vallen. Hoe langer een nummer niet is gevallen hoe groter de kans is dat dit nummer in de volgende ronde zal vallen. Bij deze strategie zet u dus constant in op hetzelfde getal, tot het balletje daarop is gevallen.

Het geheugenspel

geheugen-spel-roulette

Bij deze strategie genaamd het geheugenspel zet u op alle nummer in behalve de laatste gevallen cijfers. Deze strategie is gebaseerd op het feit dat de cijfers 9 van de 10 keer niet achter elkaar vallen. Met deze strategie is de kans dus groot dat u winst maakt, maar is het niet gegarandeerd. Deze strategie is ook zeer populair bij ervaren roulette spelers en is dus zeker de moeite waard om het eens uit te proberen.

Pivot strategie

Bij de pivot strategie moet u eerst de gevallen nummers bijhouden. Wanneer er een nummer dubbel valt, dan wordt dit uw ‘pivot’ nummer waar u de komende 36 draaien op dit getal inzet. Deze strategie komt van ‘law of the third’. De natuurwet schrijft dat er in een reeks van 36 getallen maar slecht 24 verschillende getallen vallen. Dit betekent dat een aantal getallen meerdere keren voor komen.

Reactie

Reacties zijn gesloten.