Aloha Cluster Pays NetEnt videoslot

NetEnt kwam op 02-02-2016 met een filmpje van deze prachtige tropische videoslot. Nou hebben we in Nederland natuurlijk nog geen strenge winter gehad. Maar op 22 maart, tijdens de lancering van de Aloha Cluster Pays kan daar natuurlijk verandering in komen. Ook al misschien tegen die tijd een strenge winter in Nederland. De tropische gevoelens en sferen zult u met deze videoslot naar boven halen.

Natuurlijk beloofd deze NetEnt videoslot ook weer op haar manier een grote spektakel te worden. Ook zult u zien dat er veel tropische elementen in deze videoslot verwerkt zijn. Zoals de tropische eilanden Hawaii, Moari’s en andere tropische eilanden en stammen. Ook het clusterthema sluit zeer goed aan om u het tropische gevoel en sfeer te geven. Zo zult u zien dat er op uw rollen verschillende tropische symbolen als kokusnoten, schelpen, ananassen en inheemse Tiki-maskers verschijnen.

Daarnaast gaat deze Aloha Cluster Pays videoslot niet alleen op de desktop te bespelen zijn, maar ook op uw android, windows of iOS apparaat. U kunt deze prachtige videoslot dus ook gaan spelen op uw smartphone.

Aloha Cluster Pays videoslot Speluitleg

Natuurlijk hebben ook bij deze videoslot alle symbolen weer een betekenis. Ook deze videoslot maakt weer gebruik van een Wild Symbool. Dit symbool vervangt alle symbolen voor de hoogste combinatie. Daarnaast heeft u ook nog de Tiki Maskers. Deze heeft u in het groen, blauw en rood. Wanneer deze op uw winlijn verschijnt krijgt u gratis spins. Ook is het mogelijk om automatisch gratis re-spins te winnen. Deze komen af en toe te voorschijn wanneer u een grote combinatie heeft gemaakt. Met de re-spins is het mogelijk om uw combinatie gratis nog hoger te maken.

Daarnaast is de interface hetzelfde als bij alle andere netent spellen. Zo kunt u in het midden handmatig aan de videoslot draaien. Ook kunt u de winlijnen aan de linkerkant weer instellen. Ook ziet u weer de auto-play knop en de max-bet knop. Met de auto-play knop kunt u automatisch spelen en hoeft u zelf niet meer te klikken. De max-bet knop zorgt er voor dat u het maximale inzet op de Aloha Cluster Pays videoslot.

Hieronder hebben wij het filmpje voor als u precies wilt weten wat de Aloha Cluster Pays videoslot inhoud. Vanaf 22 maart 2016 is deze videoslot te spelen een casino. Daarnaast kunt u deze videoslot op 22 maart ook gratis bespelen op Gokken-Online.org.

Comments (147)

Reacties zijn gesloten.